roumeliotis

Carwiz

Ζαλγκίρις-Oλυμπιακός Bullets

casino loutrakiou
redwell

«Πράξη» 4η στα πλέι-οφ της Euroleague για το ζευγάρι Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός, με τους ερυθρόλευκους να φιλοξενούνται από τους Λιθουανούς στη "Zalgirio Arena" στις 20:00 σε αναμέτρηση από την ανάγνωση της οποίας προκύπτουν οι παρακάτω σημειώσεις-σφαίρες...

*** Ο Βασίλης Σπανούλης έχει πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων σε 11 σερί ματς.

*** O Kill-Bill είναι ο πρώτος ασίστμαν στην ιστορία της διοργάνωσης με 1.281 ασίστ και πρώτος σε ματς πλέι-οφ με 168 αντίστοιχα, ενώ τη φετινή σεζόν βρίσκεται στην 4η θέση της σχετικής λίστας έχοντας 5.6 ασίστ κατά μέσο όρο.

*** Στην ιστορία των πλέι-οφ ο V-Span έχει 37 παρουσίες και βρίσκεται μαζί με τον Διαμαντίδη στην 3η θέση ενώ με τους 512 πόντους που έχει πετύχει είναι πίσω μόνο από τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο (534).

*** Tέλος ο ερυθρόλευκος αρχηγός είναι πρώτος στις ελεύθερες βολές με 993 στο ενεργητικό του, δεύτερος σκόρερ με 3.717 πόντους, τέταρτος στα τρίποντα με 408 και όγδοος στα κλεψίματα με 235.

*** Στην 11η θέση των κορυφαίων ριμπάουντερ στην ιστορία της Euroleauge βρίσκεται ο Γιώργος Πρίντεζης έχοντας 1.063 στο ενεργητικό του, με τον Βίκτορ Χριάπα να είναι στην 10η με 1.068.

*** Ο φόργουορντ του ΟΣΦΠ καταλαμβάνει την 7η θέση στη λίστα των σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης, έχοντας σημειώσει συνολικά 2.595 πόντους.

*** Αν καταφέρει να αγωνιστεί στο αποψινό ματς ο "Πριντ" θα καταγράψει την 254η συμμετοχή του στην ιστορία της Euroleague και θα βρεθεί στην 8η θέση της σχετικής λίστας ενώ με τις 34 παρουσίες του σε αγώνες πλέι-οφ καταλαμβάνει την 5η θέση.

*** Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετράει 10 σερί εύστοχες βολές ενώ έχει ένα τουλάχιστον κλέψιμο στο ενεργητικό του στις έξι τελευτσίες του συμμετοχές στην Euroleague.

*** Μπαίνοντας στο 4ο παιχνίδι των πλέι-οφ ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι 4ος ριμπάουντερ με 7.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και 3ος στα επιθετικά ριμπάουντ με τα 3.3 που μαζεύει σε κάθε του παρουσία.

Ο Νίκολα Μιλοτίνοφ έχει καταγράψει διψήφιο αριθμό στο Performance Index Rating στα 10 από τα 11 τελευταία του ματς στη διοργάνωση.

*** O Mπράιαν Ρόμπερτς είναι τέταρτος σε ποσοστό ευστοχίας στις ελεύθερες βολές στην ιστορία της διοργάνωσης με 91.51%, με τον Γιάνις Στρέλνιεκς να βρίσκεται στην 5η θέση με 91.28%.

*** Ο Κέβιν Πάνγκος με τις 6.1 ασίστ που μοιράζει κατά μέσο όρο βρίσκεται στην 3η θέση της σχετικής λίστας, με τον Σλοβένο γκαρντ επίσης να έχει τουλάχιστον ένα επιτυχημένο τρίποντο στα 24 από τα 25 τελευταία του ματς.

*** Ο Αρτούρας Μιλάκνις έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον 1 προσπάθεια έξω από τα 6,75μ. στα 6 από τα 7 τελευταία του παιχνίδια.

*** Ο Μπράντον Ντέιβις έχει 1.7 τάπες κατά μέσο όρο στους τρεις πρώτες αγώνες των πλέι-οφ και είναι στην 3η θέση των μπλοκέρ.

*** Δεύτερος στα συνολικά ριμπάουντ (1.665), πρώτος στα αμυντικά (1.184) και δεύτερος στα επιθετικά (481) είναι ο Παούλιους Γιανκούνας στην ιστορία της Euroleague.

*** Ο 33χρονος Λιθουανός φόργουορντ βρίσκεται στην 4η θέση ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ στη διοργάνωση (2.833) απέχοντας 49 πόντους από τον τρίτο, Φελίπε Ρέγες (2.882). Τέλος καταλαμβάνει την 4η θέση από πλευράς συμμετοχών με συνολικά 294.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...