roumeliotis

lentiamo

Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις Bullets

casino loutrakiou
redwell

«Πράξη» 2η στα πλέι-οφ της Euroleague με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, σε αναμέτρηση από την ανάγνωση της οποίας προκύπτουν οι παρακάτω ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες...

*** Ο Βασίλης Σπανούλης μετράει τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο στις 8 από τις 9 τελευταίες του παρουσίες ενώ έχει πετύχει και διψήφιο αριθμό πόντων σε 9 σερί ματς.

*** O Kill-Bill είναι ο πρώτος ασίστμαν στην ιστορία της διοργάνωσης με 1.275 ασίστ ενώ τη φετινή σεζόν βρίσκεται στην 4η θέση της σχετικής λίστας έχοντας 5.8 ασίστ κατά μέσο όρο.

*** Tέλος ο ερυθρόλευκος αρχηγός είναι πρώτος στις ελεύθερες βολές με 978 στο ενεργητικό του, δεύτερος σκόρερ με 3.686 πόντους, τέταρτος στα τρίποντα με 406 και όγδοος στα κλεψίματα με 235.

*** Στην 11η θέση των κορυφαίων ριμπάουντερ στην ιστορία της Euroleauge βρίσκεται ο Γιώργος Πρίντεζης έχοντας 1.052 στο ενεργητικό του, με τον Βίκτορ Χριάπα να είναι στην 10η με 1.068.

*** Ο φόργουορντ του ΟΣΦΠ καταλαμβάνει την 7η θέση στη λίστα των σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης, έχοντας σημειώσει συνολικά 2.584 πόντους.

*** O Mπράιαν Ρόμπερτς είναι τέταρτος σε ποσοστό επιτυχίας στις ελεύθερες βολές στην ιστορία της διοργάνωσης με 91.35%.

*** Ο Γιάνις Στρέλνιεκς ακολουθεί τον Αμερικανό γκαρντ καθώς είναι ο 5ος πιο εύστοχος παίκτης από τη... γραμμή της φιλανθρωπίας στην Euroleague με 90.97%.

*** Ο Κέβιν Πάνγκος με τις 6.2 ασίστ που μοιράζει κατά μέσο όρο βρίσκεται στην 3η θέση της σχετικής λίστας, με τον Σλοβένο γκαρντ επίσης να έχει πετύχει τουλάχιστον ένα τρίποντο στα 22 από τα 23 τελευταία του ματς.

*** Ο Αρτούρας Μιλάκνις έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον 1 προσπάθεια του έξω από τα 6,75μ. στα 8 από τα 9 τελευταία του παιχνίδια.

*** Δεύτερος στα συνολικά ριμπάουντ (1.656), πρώτος στα αμυντικά (1.175) και δεύτερος στα επιθετικά (481) είναι ο Παούλιους Γιανκούνας στην ιστορία της Euroleague.

*** Ο 33χρονος Λιθουανός φόργουορντ βρίσκεται στην 4η θέση ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ στη διοργάνωση (2.820) απέχοντας 39 πόντους από τον τρίτο, Φελίπε Ρέγες (2.859). Τέλος καταλαμβάνει την 4η θέση από πλευράς συμμετοχών με συνολικά 292.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Λέστερ 1.72 και Λιντς combo με 1.82

Το κουπόνι της Παρασκευής (29/03) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Championship Αγγλίας ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις, Μπρίστολ Σίτι-Λέστερ και Γουότφορντ-Λιντς. Στην Pro League Βελγίου, η...

Read more

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος νίκησε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...