roumeliotis

lentiamo

Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές Bullets

casino loutrakiou
redwell

«Πράξη» 28η στην Euroleague με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ (21:00), σε αναμέτρηση από την ανάγνωση της οποίας προκύπτουν οι παρακάτω ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες:

*** O Nίκολα Μιλουτίνοφ δεν έχει αστοχήσει στις 13 τελευταίες του προσπάθειες από τη γραμμή των ελευθέρων βολών.

*** Ο 23χρονος Σέρβος σέντερ έχει καταγράψει διψήφιο αριθμό στο Performance Index Rating στα έξι τελευταία του παιχνίδια στη διοργάνωση.

*** Ο Βασίλης Σπανούλης μετράει τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο στις 26 από τις 27 τελευταίες του παρουσίες.

*** Παράλληλα ο ερυθρόλευκος αρχηγός είναι ο παίκτης με τις περισσότερες εύστοχες ελεύθερες βολές (965) καθώς και ο δεύτερος σκόρερ και δεύτερος ασίστμαν της Euroleague με 3.613 πόντους και 1.243 ασίστ αντίστοιχα. Τη φετινή σεζόν μάλιστα βρίσκεται στην 4η θέση της διοργάνωσης στον τομέα των ασίστ με τις 5.4 που μοιράζει κατά μέσο όρο.

*** Με τα 398 τρίποντα που έχει στο ενεργητικό του ο Kill-Bill βρίσκεται στην 4η θέση της σχετικής λίστας στην ιστορία της Euroleague, με τον Λούκα Μπαζίλε να είναι τρίτος με 421.

*** Τέλος ο Βασίλης Σπανούλης είναι με 232 κλεψίματα στη θέση Νο9 της σχετικής λίστας την οποία μοιράζεται με τον Ρούντι Φερνάντεθ.

*** O Mπράιαν Ρόμπερτς είναι ο κορυφαίος στη φετινή Euroleague στις ελεύθερες βολές με 97.73%.

*** Ο Γιάνις Στρέλνιεκς είναι ο 4ος πιο εύστοχος παίκτης από τη... γραμμή της φιλανθρωπίας στην ιστορία της διοργάνωσης με 90.91%.

*** Mε 2.561 πόντους στο ενεργητικό του ο Γιώργος Πρίντεζης είναι στην 7η θέση των σκόρερ στην ιστορία της Εuroleague, μια θέση πίσω από τον Mάρκους Μπράουν (2.739).

*** Ο 33χρονος ερυθρόλευκος φόργουορντ έχει τουλάχιστον ένα επιτυχημένο τρίποντο στις 8 τελευταίες του συμμετοχές.

*** Ο "Πριντ" βρίσκεται στην 11η θέση στον τομέα των ριμπάουντ με τα συνολικά 1.039 που έχει μαζέψει και... κυνηγάει τον Βίκτορ Χριάπα ο οποίος είναι 10ος με 1.067.

*** Κορυφαίος στα μπλοκ στη φετινή Euroleague είναι ο Μπράιαν Ντάνστον με 1.7 κατά μέσο όρο, με τον πρώην ερυθρόλευκο άσο να έχει φιλοδωρήσει τους αντιπάλους του με τουλάχιστον μια τάπα σε 8 σερί αγώνες και στα 18 από τα 19 τελευταία του ματς.

*** Ο Αμερικανός σέντερ με τα 183 μπλοκ που έχει στο ενεργητικό του στα χρόνια που αγωνίζεται στη διοργάνωση καταλαμβάνει την 3η θέση στη σχετική λίστα, μια θέση πίσω από τον Γιάννη Μπουρούση (194).

*** Ο Έρικ ΜακΚόλουμ έχει σημειώσει τουλάχιστον ένα τρίποντο σε 15 σερί παιχνίδια.

*** Απόλυτα εύστοχος στις 12 τελευταίες του προσπάθειες από τη γραμμή των ελευθέρων βολών είναι ο Μπροκ Μότουμ.

*** Τρίτος ριμπάουντερ στην Euroleague 2017-18 είναι ο Βλάντιμιρ Στίματς με 6.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ενώ είναι επίσης τρίτος στα επιθετικά ριμπάουντ με τα 2.7 που κατεβάζει σε κάθε του παρουσία.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος καθάρισε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...