roumeliotis

leptokariopoulos

Claudio «Pitbull» Yacob Fact File

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός έχει αποφαασίσει να προχωρήσει σε ριζική ανανέωση στο ρόστερ του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου που θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Super League και γενικότερα στην κατάκτηση τίτλων που έλειψαν την τελευταία αγωνιστική περίοδο.

Στον Πειραιά, μεταξύ άλλων έχουν ξεκάθαρα στο πλάνο ενίσχυσης και την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ που θα αποτελέσει τον παίκτη-μπετόν για την ανασταλτική λειτουργία και όχι μόνο.

Μια περίπτωση που θα ήθελαν άπαντες στην ομάδα να καταφέρουν να την προχωρήσουν, είναι και αυτή του αμυντικού χαφ της Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον που ακούει στο όνομα Κλαούντιο Γιάκομπο.

Ο Αργεντινός είναι παίκτης με εξαετή εμπειρία στα αγγλικά γήπεδα όταν και μετακόμισε εκεί το 2012 από τη Ράσινγκ Κλουμπ όπου συνυπήρξε με τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Στα 31 του χρόνια έμεινε ελεύθερος από τη Γουέστ Μπρομ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αμυντικό χαφ που μπορεί να θυμίσει... Ζε Ελίας καθώς γίνεται υπερβολικά ενθουσιώδης ανά περιόδους, γεγονός που τον οδηγεί σε πολλά και σκληρά φάουλ, ενώ ξέρει μπάλα και μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στον Ολυμπιακό.

Πολύ καλός στην κατοχή και έχοντας πάντα ως πρώτη επιλογή το... σπάσιμο της μπάλας στα άκρα, βοηθάει στο να βγει γρήγορα η ομάδα του στην κόντρα. Μια μονάδα με προσωπικότητα και τρομακτική εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια, παίκτης που μπορείς να στηρίξεις το "οικοδόμημά" σου για την επόμενη σεζόν.

Η χρηματιστηριακή αξία του Κλαούντιο Γιάκομπ ή "Πίτμπουλ" όπως είναι το παρατσούκλι που φέρει από τότε που έπαιζε στη Ράσινγκ Κλουμπ της Αργεντινής, είναι τώρα στα 4 εκατομμύρια ευρώ όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το "Transfermarkt" ενώ είχε πιάσει το πικ της προ τετραετίας στα 6.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κλαούντιο Γιάκομπ, έχει φορέσει 2 φορές τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής και έχει σημειώσει 1 γκολ, ενώ με την Κ20 της πατρίδας του μέτρησε 20 εμφανίσεις και επίσης 1 γκολ. Έχει στην κατοχή του ισπανικό διαβατήριο κάτι που τον κάνει σαφώς πιο... ελκυστικό για κάθε ενδιαφερόμενο μιας και δεν πιάνει θέση ξένου.

Συνολικά στην καριέρα του ο ύψους 181 εκατοστών Αργεντινός "καταστροφέας" παιχνιδιού που λέγεται Κλαούντιο Γιάκομπ, έχει 318 επίσημα ματς στα πόδια του σε δύο χώρες, την Αργεντινή και την Αγγλία. Με τη Ράσινγκ Κλουμπ στην πατρίδα του μέτρησε 142 αγώνες με 7 γκολ και 2 ασίστ, ενώ με την Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον είχε 2 γκολ και 1 ασίστ σε 176 ματς.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...